Back to All Events

Open Call: Alle vi børn i Norden


  • Klassisk Tegneskole 1 Ærøvej Frederiksberg, 2000 Denmark (map)

Et gobelinprojekt for børn på Frederiksberg og i venskabsbyerne Tartu (Estland), Hämeenlinna (Finland), Hafnarfjödur (Island), Bærum (Norge) og Uppsala (Sverige) i Norden i anledning af foreningen Nordens 100 års jubilæum.

Med inspiration i Astrid Lindgrens bøger om ”Alle vi børn i Bulderby”, vil vi bede alle børn i venskabsbyerne og på Frederiksberg om at tegne sig selv og deres bedste venner. Tegningerne vil blive brugt til en stor komposition, som gobelinen væves efter. På denne måde bliver mange små værker vævet sammen til en større helhed og samtidig erfarer børnene, at de er en del en del af noget større.

Takfor støtte til Frederiksberg Fonden

Later Event: August 13
Faste hold