Logo 19.jpg

Klassisk Tegneskole er en lille privat skole, der deler lokaler med Atelier Nynne Savery. Skolen er let tilgængelig med de offentlige transportmidler. Nærmeste metro er Axel Møllers Have (200 m) og busserne 2A samt 4A stopper tæt ved.

Her er et kreativt og inspirerende læringsmiljø, hvor vi både forholder os til klassiske teknikker og eksperimenterer med nye udtryk. Undervisningen veksler mellem overordnede tematikker og individuel vejledning.

Temaer for sæson 19 - 20 er:
Portræt (aug. - 15. okt.), omformulering af Futuristernes program (fra efter efterårsferien og frem), en lille jule overraskelse til de kreative i november - og efter jul: grafik. April går til at forberede elevudstillingen i maj. Det er frivilligt, om man vil byde ind på de overordnede temaer.

Vi kører med faste hold, der starter samtidigt med skolernes start og slutter, når skolerne igen går på sommerferie. Man kan starte på skolen når som helst i løbet af året - så frem der er plads på holdet. Alle elever er på klippekort. Det betyder, at man reelt kun betaler for den undervisning, man modtager.

Herudover tilbyder vi en række weekendkurser, workshops og intensive kurser.
Få det hurtige overblik i kalenderen her